Bitjes en whitening gel

Tanden bleken met whitening gel of kit

Tanden verkleuren door eten en drinken. Iedereen kent wel de koffie-, thee-, of sigarettenaanslag. Om uw tanden weer aantrekkelijk wit te maken, kunt u ze zelf thuis bleken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met behulp van een whitening kit met gel. Soms bestaat er twijfel of het gebruiken van deze bleekgel wel veilig is, maar wij kunnen u garanderen dat de veiligheid van deze producten is bewezen.

Whitening kit met gel eenvoudig zelf thuis gebruiken

Alles begint met een goede voorbereiding, zo ook het bleken van uw tanden. Zorg voor een goed gepoetst en geflost gebit voordat u met de gel of kit aan de slag gaat. De bitjes moeten even in kokend water worden gehouden, waarna u er stevig op moet bijten. Het bitje vormt zich zo naar uw mond. Als de vorm erin zit, is het belangrijk dat het bitje goed schoon is. Hierna kunt u de whitening gel aanbrengen en de bitjes over uw tanden plaatsen. Gebruik niet teveel gel. Dit kan het tandvlees irriteren. Na 30-45 minuten kan het bitje worden verwijderd. Poets uw tanden om overgebleven gel te verwijderen.

Kiezen voor een whitening kit

Als u overweegt uw tanden te bleken is whitening gel een uitstekende keuze. Doordat uw tanden relatief lang in aanraking zijn met de gel, is het effect ook langduriger. Tanden die gebleekt zijn met een tandenbleekpen blijven minder lang stralend wit. Als u gevoelig tandvlees heeft, is het wel belangrijk goed op te letten bij het aanbrengen van de gel in het bitje. In onze webshop vindt u een complete whitening kit.

Terug naar overzicht