Tanden bleken thuis

Aangezien tanden bleken een prijzige aangelegenheid kan zijn wanneer dit door tandartsen en mondhygiënistes wordt gedaan, zijn er veel mensen die graag hun tanden thuis bleken. Er zijn talloze middeltjes op de markt om voor een stralend witte lach te zorgen. Deze voldoen allemaal aan de strenge regels voor thuis tanden bleken. De regels zijn recentelijk veranderd en daarom is het nu niet meer mogelijk om zeer hoge percentages peroxide producten online te kopen. Sterker nog; de hoogste percentages zijn geheel afgeschaft. Zelfs tandartsen dienen zich nu aan strenge regels qua peroxide percentages te houden. Thuis tanden bleken kan echter wel nog gewoon, alleen duurt het iets langer voordat het gewenste resultaat is bereikt. Dit is helemaal niet slecht, want hierdoor pleegt u geen aanslag op uw tanden.

Tanden bleek producten voor thuis

Er zijn talloze manieren waarop de tanden gebleekt kunnen worden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor whitening strips, die u op uw tanden kunt plakken. Deze moeten dan een half uurtje blijven zitten. Tevens heeft u de keuze uit een bitje dat met whitening gel wordt gevuld. Dit bitje dient u dan bijvoorbeeld een bepaalde tijd (soms een hele nacht) in te houden, zodat de whitening gel zijn werk kan doen. Tenslotte zijn er nog andersoortige whitening product om thuis uw tanden te bleken, zoals whitening pennen en dergelijke. Elke manier van thuis tanden bleken heeft weer zijn eigen voordelen. Het is dus aan u welke manier voor u het beste werkt.

Zelf tanden bleken? Bezoek onze webshop!

Wanneer u thuis uw tanden gaat bleken, dan kunt u het beste kwalitatieve middelen aanschaffen om die stralend witte smile te bereiken. In de webshop van TandenWitterBleken vindt u een ruim aanbod bleekproducten van diverse aanbieders. Wanneer u op een product klikt, gaat u meteen naar de shop van de aanbieder, alwaar u het product meteen kunt aanschaffen. Het assortiment bestaat uit diverse soorten tandenbleekmiddelen zoals bijvoorbeeld tandenbleekpennen, tandenbleekset met bitjes en whiteningspuiten, whitening strips, bleeklampen en méér.

Bleekgel bestellen bij Dentsend