Tanden bleken

De manier waarop we leven heeft een grote impact op onze tanden. Het gebit wordt al snel aangetast door koolzuurhoudende dranken en suiker binnen ons voedingspatroon. Tevens hebben sigaretten een grote invloed op onze witte tanden. Zeker op jonge leeftijd kunnen gele tanden een behoorlijke weerslag hebben op het dagelijks leven. De schaamte kan het leven beheersen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom kunt u middels tanden bleken er voor zorgen dat uw tanden weer mooi wit worden.

Voordelig, veilig en effectief

Natuurlijk bent u niet bereid om de hoofdprijs te betalen voor het bleken van tanden. Dat is ook niet nodig. Wij bieden namelijk alles wat u nodig heeft om thuis uw tanden te bleken. Deze thuisbehandelingen zijn een stuk voordeliger en daarnaast niet schadelijk voor uw gebit. Wij voorzien u graag van de vele mogelijkheden op het gebied van tanden bleken. Tevens geven we u voldoende informatie zodat u een gedegen keuze kunt maken. Tenslotte kunt u een kijkje nemen in de shop om daar de benodigde materialen en producten voordelig te kopen, zodat u snel kunt beginnen met thuis uw tanden bleken.

Nadelen van tanden bleken

Tanden bleken heeft zo zijn voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat vullingen en kronen niet mee kleuren wanneer u uw tanden thuis bleekt. Dit is dus iets om in gedachten te houden alvorens u besluit om thuis uw tanden te bleken. Tevens kunnen uw tanden gevoeliger worden door het bleken. Wilt u een compleet overzicht van de voor- en nadelen van tanden bleken? Of wilt u juist weten wat u moet doen om veilig uw tanden te bleken? In de onderstaande artikelen vindt u al deze informatie, overzichtelijk weergegeven.

 

Bleekgel bestellen bij Dentsend