Tandenbleekpen

Thuis uw tanden bleken met een tandenbleek pen

U kunt tegenwoordig ook zelf thuis uw tanden bleken als u graag een witter gebit wit, maar hier liever niet voor naar de tandarts gaat. Een eenvoudige manier is de tandenbleek pen. De pen zorgt ervoor dat u snel weer een stralend witte lach heeft. Hij verwijdert zelfs de donkerdere vlekken die diep in de tand zitten. Het product is verder eenvoudig mee te nemen, bijvoorbeeld op reis. Daarnaast kunt u iedere tand afzonderlijk goed aanstippen. Wittere tanden binnen handbereik, dat wil toch iedereen. Hier leest u meer over hoe u de pen het beste kunt gebruiken.

Hoe werkt een tandenbleekpen?

Een tandenbleekpen is eenvoudig te gebruiken. We zetten hier de stappen voor u op een rijtje. Draai de pen een aantal keer met de klok mee, zodat de gel het kwastje bereikt. Breng op iedere tand een laagje gel aan en zorg ervoor dat de gel alleen uw tanden raakt. Houd het product zeker 30-60 seconden buiten het bereik van lippen en tandvlees. Om dit makkelijker te maken kunt u gebruik maken van een mondspreider. Als u meer gel nodig heeft, moet u nog een keer aan de pen draaien. De gemiddelde inwerktijd van de bleekgel is 15-20 minuten. Na de inwerktijd kunt u uw mond spoelen. Let op: gedurende 60 minuten niet eten of drinken. Let verder de eerste paar uur met gekleurd en zuur voedsel. Dit kan de kleur van uw tanden weer aantasten.

Voordelen tandenbleek pen

Uw tanden bleken met een tandenbleekpen heeft een aantal voordelen. Hij is bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen en u kunt al uw tanden bereiken. Een nadeel is dat het effect niet altijd langdurig is en moet worden bijgewerkt. Dat gaat echter snel en eenvoudig. Kiest u voor een tandenbleek pen, dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop waar wij de pennen verkopen.

Terug naar overzicht