Whitening strips

Thuis tanden bleken met whitening strips

Iedereen kent wel de Hollywood smile. Een brede lang met rechte en vooral stralend witte tanden. Droomt u ook van zo'n gebit, maar staat een tandartsbezoek niet hoog op uw wensenlijst? Dan zijn er tegenwoordig verschillende opties om thuis uw tanden te bleken. Een van deze mogelijkheden zijn whitening strips. Deze strips zijn overgewaaid uit Amerika, maar zijn tegenwoordig ook erg populair in Nederland. Wij vertellen u graag meer over de werking en de voordelen van deze white strips. U koopt ze in de webshop van Tandenwitterbleken.nl.

Hoe werken whitening strips?

U ontvangt een aantal strips, die u twee weken lang moet gebruiken voor een optimaal resultaat. U kunt iedere dag twee strips gebruiken of met tussenpozen. Het gebruik van de white strips is erg eenvoudig. U haalt de strips uit hun verpakking en plakt ze op uw tanden. Het is belangrijk dat u ze vervolgens goed aandrukt, zodat alle tanden zijn bedekt. Net als bij andere whitening producten, moet u erop letten dat het product uw tandvlees niet raakt. Dit kan irritatie veroorzaken. Laat de strips een half uurtje inwerken en verwijder ze daarna van uw tanden.

Voor wie zijn de whitening strips geschikt?

White strips zijn erg eenvoudig in gebruik. Als u de strips heeft opgeplakt, kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was. Wel moet u na het gebruik ervan net als met andere whitening producten opletten met gekleurd en zuur eten. Het resultaat van de strips is daarnaast lang zichtbaar. Als u last heeft van gevoelige tanden, dan kunt u het beste eerst één strip proberen. Valt het mee, dan kunt u de kuur afmaken. Anders kunt u beter kiezen voor een van de andere producten in onze webshop.

Terug naar overzicht