Witte tanden

U wordt er vaak mee geconfronteerd in tijdschriften en in tv-shows: modellen met schitterend witte tanden. Zodra ze lachen, straalt het perfecte witte gebit u tegemoet. U heeft zich vast wel eens afgevraagd hoe ze dit bereiken. Natuurlijk wordt er in tijdschriften gebruik gemaakt van photoshop, maar in tv-shows is dit niet mogelijk. Het geheim van mooie witte tanden is: tanden bleken. Alle bekende tv-sterren gebruiken deze methode om met een stralende lach op tv te verschijnen. U verwacht nu vast dat het verkrijgen van witte tanden een onmogelijk dure klus zal zijn. Dat is echter niet zo.

Dentsend

Witte tanden door bleken

Waarschijnlijk zijn de modellen en tv sterren in kwestie naar een kliniek gegaan om hun mooie witte tanden te “kopen”. Dit is echter erg prijzig. Daarom kunt u ook eenvoudig thuis witte tanden bleken. De waterstofperoxide oplossing is minder sterk dan in een kliniek, dus u heeft wel wat meer behandelingen nodig dan wanneer u naar een specialist gaat. Echter, doordat de oplossing minder sterk is, is het ook meteen minder schadelijk voor uw gebit. Het resultaat zal nagenoeg hetzelfde zijn. Witte tanden hoeven dus niet duur te zijn: door het zelf te doen, bespaart u een behoorlijke som geld.

Verschillende mogelijkheden

Het bleken van tanden kan op diverse manieren gebeuren. Zo kunt u kiezen voor een bitje dat u voorziet van bleekgel. Dit draagt u dan een bepaalde tijd en na verloop van tijd zullen uw tanden zichtbaar witter worden. Er zijn ook strips die u aanbrengt op uw tanden. Deze bevatten een bleekgel en dient u zo'n 30 minuten op uw tanden te plakken. Verder is het ook mogelijk om een soort witte tanden bleek lak aan te brengen. Met een kwastje, dat vergelijkbaar is met een nagellak kwastje, brengt u whitening gel aan op uw gebit, met als resultaat schitterende witte tanden.

Over deze mogelijkheden kunt u hier meer vinden.

Onderstaand in het artikel vindt u tips om witte tanden te krijgen zónder te bleken. Deze tips zijn sowieso handig om op te volgen, ook wanneer u wel bleekt. Hierdoor blijft het resultaat namelijk veel langer zichtbaar.